One Stop Shopping

Order new or buy used shoes and be sized for class leotards.  Used shoes are available at studio during enrollment.  New shoes are sized during

enrollment and should be in by the 1st lesson.   


Student needs some sort of bag to carry shoes to and from class.  Please write students

name in all shoes.  


Younger students (3-7) need a small notebook to carry in their bag to put stickers in.


       "Dance is a conversation between body and soul"

                                                                                    ~Martha Graham


​​​​​Heather's Dance School

220 N. Missouri

Claremore, OK  74017

918-341-2758

2019 Fall Enrollment 


                  Thursday...August 8.............4 - 7 pm

                  Saturday....August 10...........9 - 11 am

                  Tuesday.....August 13...........4 - 7 pm

                  Thursday...August 15...........4 - 7 pm

                  Monday......August 19...........4 - 7 pm


Enrollment / Registration Fee

$10.00 for all returning students

$15.00 new students

$25.00 multi student family max

$20.00 per student after September 3rd

 2019-2020 Fall/Spring Class Schedule

Classes begin September 3rd unless otherwise noted

(All students must be enrolled in a combination class

in order to be placed in a specialty class)

 Monday:

 Combination Class (Dana Burnett)

 4:00 pm ~ Ages 5-6

 5:00 pm ~ Ages 6-7

 6:00 pm ~ Ages 8-9


     *Turns and Leaps Class(15 weeks Sept - Dec)

       6:10 pm ~ 45 minutes, ages 13 and up


     *Ballet Class(Teacher placement - Dana Burnett and Shelby Reiser) 

       7:00 pm ~ Level IV, 1 hour

       8:00 pm ~ Level V, 1 hour


     *College Combo Class* (TBA)

      7:15 pm ~ Advanced Level, ages 18+, 1 hour


 Tuesday:

 Combination Class (Dana Burnett)

 9:30 am ~ Ages 3-4

 4:00 pm ~ Ages 3-4

 5:00 pm ~ Ages 7

 6:00 pm ~ Ages 8


     *Sr. Adult Tap Class(No charge - Dana Burnett)

      10:30 am ~ Ages 55 and up, 45 minutes


     *Lyrical/Contemporary Class* (Dana Burnett) 

      8:00 pm ~ Level I, 45 minutes


     *Modern Class* (Chelsea Dowler)

      6:15 pm ~ 45 minutes


     *Ballet Class(Teacher Placement)

      7:00 pm ~ Level II, 1 hour, (Dana Burnett and Shelby Reiser)

      7:10 pm ~ Level III, 1 hour, (Chelsea Dowler)


 Wednesday:

 Combination Class  (Dana Burnett)

 5:30 pm ~ Ages 12-13

 7:15 pm ~ Ages 14-17

 8:15 pm ~ Ages 15-18


     *Ballet Class*  (Teacher Placement - Dana Burnett and Shelby Reiser)  

      4:30 pm ~ Level I, 1 hour 


     *Turns and Leaps Class(15 weeks Sept - Dec, Tori Frailey)

      5:00 pm ~ 45 minutes, ages 9-12


     *Jr. Hip Hop Class* (Tori Frailey)

      5:45 pm ~ 45 minutes, ages 7-8

      6:30 pm ~ 45 minutes, ages 9-10

      7:15 pm ~ 45 minutes, age 11


     *Jazz Technique Class* (Ralonda Lynch)

      6:30 pm ~ Level II, 45 minutes

 

 Thursday:

 Combination Class (Dana Burnett)  

 4:00 pm ~ Ages 4-5

 5:00 pm ~ Ages 9-10

 6:00 pm ~ Ages 10-11

 7:00 pm ~ Adult 

 7:45 pm ~ Ages 11-13


     *Lyrical Class* (Ralonda Lynch)

      5:30 pm ~ Level II, 45 minutes


     *Sr. Hip Hop Class*  (Tori Frailey)

      6:15 pm ~ 45 minutes, ages 12-14

      7:50 pm ~ 45 minutes, ages 15-18​


     *Jazz Technique Class*  (Tori Frailey)

      7:00 pm ~ Level I, 45 minutes


    * Denotes specialty classes